Søg:

Support

Få vejledning og hjælp til eStatistiks værktøjer, så du kan få det fulde udbytte af databanken.

eSegmentering

Med eSegmentering er det muligt at udarbejde lister over alle aktive virksomheder inden for brugervalgte brancher og kommuner. Listerne indeholder blandt andet kontaktinformation og information om størrelse, alder og virksomhedsform for den enkelte virksomhed.

Segmenteringen af CVR-registretFor at segmentere de danske virksomheder i eSegmenteringsværktøjet skal du vælge hvilke områder du vil ramme indenfor parametrene kommune, branche, virksomhedsform og antal ansatte.

Hvis du vil vælge alle mulighederne i en kategori, kan du trykke firkanten af i øverste højre hjørne af hver boks. Når denne er valgt, bliver boksen inaktiv.

Når du er tilfreds med dine valg, kan du blot trykke på 'Søg' og derved påbegynde kommunikationen med CVR-registret. Vær opmærksom på at dette kan tage op til 10 sekunder.

Resultatet af segmenteringenNår din segmentering er blevet indlæst, får du præsenteret en række bokse indeholdende informationer og figurer indenfor den valgte segmentering.

Det første du bliver præsenterer for, er antallet af virksomheder som den pågældende segmentering har ramt. Derudover er der en række figurer der belyser forskellige områder af virksomheds- og erhvervsstatistiker. Du kan finde følgende figurer:

• De ti største og de ti nyeste virksomheder indenfor din segmentering
  • Kommunefordelingen af virksomhederne på interaktivt kort
  • Størrelsesfordeling på antal ansatte i interval
  • Fordelingen af virksomhedsformer
  • Branchefordelingen
  • Revisorinddelingen

Download af virksomhedslistenFor at få adgang til at downloade alle virksomhederne indenfor din segmentering til en excel-liste, skal du have adgang til vores login-system.

Hvis du har adgang til vores login-system, kan du efter udførelsen af en segmentering, downloade alle de ramte virksomheder i segmentet. Du kan selv vælge hvilke parametre du vil have med i dit excel-ark, indenfor valgmulighederne: Adresse, Kommune, Virksomhedsform, Branchegruppering, Branche, Branchekode, Antal ansatte, Telefonnummer, E-mail, Status og Revisor. CVR-nummer, Navn, Reklamebeskyttelse og Link til regnskab er dog obligatorisk.

Bemærk at nedhentningen og skrivningen af excel-arket er en tung proces, og at det derfor kan tage lang tid at generere din valgte liste.